Va informam ca magazinul nostru mai functioneaza doar online.

Pentru persoanele din Sibiu care doresc sa vina pentru proba, ne putem intalni la magazin cu un telefon in prealabil.

Pentru alte  informatii puteti suna si la tel 0723320509Termeni si conditii generale

Introducere
Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.zappata.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.
Prin accesarea site-ului www.zappata.ro , folosirea, vizitarea, cumpararea de produse, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de orice fel de la SC. ZAPPATA SRL.Continut site si Copyright
 Zappata.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Societatea este unicul proprietar al drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului (paginii web), respectiv designului, continutului si marcilor inregistrate in numele acestuia si publicate pe pagina Web. Dumneavoastra aveti obligatia de a respecta totalitatea drepturilor de proprietate intelectuala ale societatii.
Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.
Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.
Zappata.ro si toate informatiile continute sunt proprietate a firmei SC ZAPPATA SRL.


Frauda
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului elemental.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul zappata.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor elemental.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Reclamatii si retururi
Toate reclamatiile referitoare la lipsuri din colet respectiv facturare gresita, va rugam sa le efectuati în termen de 3 zile de la primirea coletului.
Suntem oameni si putem sa gresim, dar ne straduim sa le reparam. Nu veti suporta nici o taxa în plus in afara cheltuielilor postale/curierat la returnare.
Nu ne asumam responsabilitatea pentru reclamatiile primite peste aceasta perioada.

Preturi
Politica noastra de preturi presupune preturi corecte si stabile pe termen lung.
Toate preturile produselor în acest site sunt exprimate in RON, si includ tva. Preturile nu includ taxele de transport. Taxele de transport sunt calculate de sistem si vor fi afisate la finalizarea comenzii.

Comenzi
La comanda sau înregistrare pe site, va rugam sa nu omiteti sa ne furnizati corect datele Dvs. sau ale firmei Dvs. Comanda dvs va fi confirmata la adresa de email furnizata de dvs. De asemenea va va fi trimis un email de confirmare si la dta livrarii.

Litigii
Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Sibiu, Romania.

Forta majora
Forta majora scuteste de raspundere partea care o invoca în conditiile prevazute de legislatia româna în vigoare.

Dispozitii finale
zappata.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.zappata.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

În calitate de consumator nu puteti denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte:
- contract de furnizare produse al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare si care nu pot fi controlate de catre societate;
- contract de furnizare produse executate dupa specificatiile dumneavoastra, sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;
Prevederile prezentului se completeaza cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, modificata si completata.
Nu se vor livra produse fara o comanda prealabila din partea dumneavoastra daca aceasta livrare implica solicitarea efectuarii unei plati.
În cazul livrarilor pentru care nu exista o comanda prealabila, sunteti exonerat de orice contraprestatie.
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.Web Design by XWD Sibiu