Va informam ca magazinul nostru mai functioneaza doar online.

Pentru persoanele din Sibiu care doresc sa vina pentru proba, ne putem intalni la magazin cu un telefon in prealabil.

Pentru alte  informatii puteti suna si la tel 0723320509 

Ne dorim ca dvs, clientii nostrii sa fiti multumiti. Daca din orice fel de motiv, nu sunteti satisfacuti de produsele cumparate, le puteti returna in termen de 10 zile de la data primirii lor.

Regula de mai sus se va aplica numai in cazul in care produsul este predat in starea in care a fost primit, in cutia originala, nedeteriorat, fara sa prezinte lovituri sau alte semne de folosire necorespunzatoare, sa nu se fi purtat produsul. Receptia va fi facuta de catre noi in maxim 48 de ore de la returnarea produsului.

Va rugam sa ne scrieti un email la vanzari@zappata.ro inainte de a returna produsul.

Termenul de 10 zile începe sa curga de la data primirii produselor. În cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre dumneavoastra,  va vom rambursa sumele achitate, fara a va solicita taxe suplimentare. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 zile de la data denuntarii contractului.

Va vom rambursa valoarea integrala a produselor, excluzand costurile de transport.

Prevederile prezentului se completeaza cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, modificata si completata.Web Design by XWD Sibiu