Va informam ca magazinul nostru mai functioneaza doar online.

Pentru persoanele din Sibiu care doresc sa vina pentru proba, ne putem intalni la magazin cu un telefon in prealabil.

Pentru alte  informatii puteti suna si la tel 0723320509Prezentare moda Teatrul Gong 5 martie

Teatrul Gong a gazduit, miercuri seara o prezentare de moda putin diferita de ceea ce inseamna un astfel de eveniment. Doua magazine din Sibiu – Boheme si Zappata, impreuna cu TEKA Bijoux – s-au unit pentru a le arata sibiencelor ca pot sa fie in pas cu moda chiar daca nu sunt pe podium.

Fiecare din cele trei magazine a venit cu o parte a prezentarii: Boheme a adus hainele, Zappata, incaltamintea, iar TEKA Bijox a adus bijuteriile.

Intr-o atmosfera eleganta, peste 250 de doamne, domnisoare dar si domni au tinut sa participe la acest eveniment care a fost legat, bineinteles, de ziua de 8 Martie de maine.

„N-am vrut sa fie o prezentare de moda obisnuita. Dupa cum ati putut observa, modele au fost si femei peste 30 de ani. Doar unele au fost manechine profesioniste. Tocmai acesta a fost si scopul evenimentului, de a arata ca hainele pot fi imbacate de orice femeie, la orice varsta si in orice ocazie ", au spus organizatoarele.

Pe scena au urcat pe langa manechinele profesioniste si femei obisnuite, dar si doua foste Miss Romania: Cleopatra Bojor Popescu, cea care a castigat titlul de cea mai frumoasa femeie din Romania, in urma cu patru ani dar si Cosmina Olaru, care a prezentat alaturi de fetele din trupa sa.

Ţinutele au fost create de casa Deilani, din Baia Mare, bijuteriile au fost prelucrate manual cu pietre din China si argint din India, in timp ce pantofii prezentati de ZAPPATA sunt produsi in Spania.

Web Design by XWD Sibiu